Bronwater

CWS Bronwater wordt gewonnen uit de door het Ministerie van Volksgezondheid erkende bron Mierl”eau. Deze exclusieve erkenning wordt alleen afgegeven als de bron aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet en is een garantie voor een constante kwaliteit van het bronwater. Het prehistorische water wordt op een diepte van 198 meter gewonnen.

Ondoordringbare kleilagen zorgen ervoor dat het water uitstekend geconserveerd is gebleven en beschermen het water tegen eventuele fosfaten en nitraten die van uit de oppervlakte het grondwater kunnen verontreinigen. Alleen het zuiverste water wordt afgevuld middels een proces dat voortdurend wordt gecontroleerd. De volledig computergestuurde bottelstraat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne. De processen worden gecontroleerd en geïnspecteerd door EBWA, NSF en de keuringsdienst van Waren.

De kwaliteit van CWS Bronwater wordt continu geïnspecteerd in laboratoria van Dolphin en door een onafhankelijk extern lab. De bron is ministerieel erkend, wat de constante kwaliteit van het water garandeert.